Forever ImmuBlend

Megtörtént már Önnel is? Érzi, hogy végül minden összejön. Mindent sikerül elintézni a munkában, a családban, és könnyűszerrel fitt marad. Keresi a kedvenc elfoglaltságait, és van energiája az összes hobbijára. Majd egy-két hét után napról-napra fáradtabbnak érzi magát. Korábban kell lefeküdnie, és reggel nem esik jól felkelni az ágyból. Olyan ételekre vágyik, amelyeket általában nem fogyaszt, és már nem lelkesítik azok a dolgok, amik addig örömet okoztak önnek. Mielőtt ezt felismerné, máris köhög, kipirul, lehet, hogy be is lázasodott. Már nem is ismer néhány héttel azelőtti önmagára. Ez olykor bárkivel előfordulhat: szervezetünket túlterheltük, és nem tettünk meg mindent, hogy támogassuk a működését.

A Forever Immublend-et arra tervezték, hogy támogassa az immunrendszer működését megcélozva immunrendszerünk minden területét a védelem első vonalától az utolsóig. A termék mindenösszetevőjét az alapján választották ki, hogy milyen szerepet játszik

ImmuBlend

testünk immunrendszerének működtetésében. Segít, hogy a szervezet biológiai védelme a leghatékonyabban működjön, hogy mindennapi teendőinket gond nélkül végezhessük.

Immunerősítő étrendkiegészítőnk lactoferrint, maitake gombát és shiitake gombát tartalmaz, kiegészítve hatásukat C- és D-vitaminnal valamint cinkkel. Ezen összetevők mindegyike hozzájárul a szervezetük jólétéhez:

 

  • Fructooligoszacharidok: Japánban évek óta ismert, hogy a fructooligoszacharidok a jótékony bélbaktériumok szaporodását segítik, ezáltal emésztőrendszerünk probiotikus baktériumainak egészséges működését biztosítják. A fructooligoszacharidok továbbá elősegítik a kalcium felszívódását a vastagbélben. Gyümölcsök és olyan zöldségfélék kivonatát tartalmazza, mint a gyökérzöldség, paradicsom, cikória, melyek serkentik az immunrendszer működését.


  • Lactoferrin: A laktoferrin egy olyan tejből kivont protein, amely elősegíti az immunsejtek termelődését és segít a jótékony baktériumszint fenntartását a vastagbélben. Ez az emberi szervezetben természetes módon előforduló anyag, amely az immunválaszokat sejtszinten segíti elő.

 

  • Maitake és shiitake gomba: Japánban és Kínában már 3000 éve használják a gombákat, tápláló és egészségvédő hatásuk miatt. A kutatók kimutatták, hogy a gombák olyan összetevőkkel rendelkeznek, amelyek nem találhatók meg más növényekben. Egértanulmányokon igazolták immunsejt-termelődését elősegítő és a szív-érrendszeri működéseket támogató hatásukat.

 

  • D-vitamin: A D-vitamin természetes módon csak nagyon kevés táplálékban található meg. Ilyen például a tőkehalmáj olaj, a marhamáj és a szardínia. Ha ezeknek a táplálékoknak a napi szintű fogyasztása nem tűnik túl vonzónak, ne aggódjon, a Forever Immublend egy másik lehetőséget kínál a D-vitamin pótlására. Elősegíti az egészséges sejtosztódást, a megnövekedett kalcium felszívódást, és támogatja az szív-érrendszert.

 

  • C-vitamin: A C-vitaminhoz táplálkozásunk révén hozzájuthatunk, hiszen olyan jóízű táplálékokban található meg természetes módon, mint a citrusfélék, a paprika vagy az édesburgonya. Ez azonban egy olyan táplálék, amelyből soha sem lehet eleget fogyasztani. A C-vitaminról kimutatták, hogy elősegíti az immunrendszer működését, segíti a vas felszívódását a növényi táplálékokból, és véd a szabadgyökök ellen.

 

  • Cink: Ha a megfázásunkra be szeretnénk venni valamit, a tabletta jó, ha tartalmaz cinket. A cinkről kimutatták, hogy véd a szabadgyökök ellen és elősegíti az immunsejtek termelődését, elősegítve a gyors regenerálódást.

 

Ez a különleges összetétel immunrendszerünk minden területét megcélozva alapvető táplálékokat és gyógynövényeket egyaránt biztosít az egészséges immunrendszer számára, melyek egymás hatását kiegészítve támogatják az immunműködéseket.

 

  • Immunrendszerünk minden területét támogatja.
  • Különféle tápanyagokkal biztosítja az immunrendszer aktivitását.
  • Véd a szabadgyökök ellen.

 

A Forever Immublend egész éven át naponta szedhető anélkül, hogy elveszítené a hatékonyságát.

 

Egy doboz 60 tablettát tartalmaz. Javasolt adag napi 2 tabletta. Összetevői:

C-vitamin 90 mg

D3 vitamin 400 NE

Cink 15 mg

Fructooligoszacharidok

Lactoferrin

Maitake gomba

Shiitake gomba

Forrás: www.foreverliving.com, fordította: Temesváriné Ferenczi Ágnes

Forever ImmuBlend (dokumentum letöltéséhez katt ide!)

 

 

 

 

 

 

 

Share

Minden vélemény számít!